Kiełbasa Linguine z sosem z dyni imbirowej
Kiełbasa Linguine z sosem imbirowym z dyni może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, puree z dyni, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Linguine w sosie pomidorowym z kiełbasą drobiową, pomidorami w plastrach, kapustą i perłami Mozzarella, Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym), oraz Dynia na parze i Baby Bok Choy z imbirowym sosem sezamowym (Vegan, Paleo).
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół; dobrze odcedzić.
Połączyć kiełbasę, cebula, i czosnek w rondlu na średnim ogniu; gotować, aż kiełbasa jest całkowicie rumiane i cebula jest półprzezroczyste, 5 do 7 protokół.
Wymieszać puree z dyni, śmietanę, imbir, sól i pieprz w rondlu na średnim ogniu; dodać mieszankę kiełbasy i wymieszać. Dusić do ogrzania przez, o 3 protokół. Wymieszać z odsączonym makaronem do podania.