Kiełbasa, jajko i ser

Kiełbasa, jajko i ser
Kiełbasa, jajko i ser Scramble jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Summer Veggie Egg Scramble, Wypróbowane i prawdziwe: kiełbasa Scramble, oraz Kiełbasa jajko i warzywo Scramble.

Instrukcje

1
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić i pokroić na kawałki wielkości kęsa; odstawić.
3
Podczas gotowania kiełbasy, ubić jajka i mleko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Jajka wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać ser i gotować, aż jajka są ustawione. Wymieszać z kiełbasą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn