Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, paprykę, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kalzony z kiełbasą i warzywami, Kalzony z kiełbasą i warzywami, oraz Kiełbasa Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brązowa kiełbasa z pieczarkami i papryką na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Drenaż; powrót do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać ser topiony, mozzarellę i czosnek w proszku; dobrze wymieszać.
Rozwiń ciasto na pizzę na czystej powierzchni roboczej. Poklep na prostokąt 15x11 cali; Wytnij wzdłuż na pół, a następnie wytnij każdy kawałek w poprzek na trzecie. Górne prostokąty ciasta z mieszanką kiełbas; złożyć na pół. Uszczelnij krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
7
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.