Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash
Kiełbasa i ryż Nadziewane latem Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jabłko, latem squash, mielonej kolendry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kabaczek z kiełbasą i ryżem nadziewany żołędziami, Kiełbasa z kurczaka i brązowy ryż faszerowane Acorn Squash, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść połówki squasha wycięte boki w dół do naczynia do pieczenia i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć dno patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki, około 30 minut.
Podczas pieczenia squasha, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, i wymieszać margarynę i Zawartość opakowania ryżu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 7 protokół. Odstawić przygotowany ryż na bok.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i gotować kiełbasę, grzyby, kolendra, i sól (w razie potrzeby), aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać mieszankę kiełbasy z gotowaną mieszanką ryżu w misce i lekko wymieszać z jabłkiem, pekanami i serem Cheddar.
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia, i umieścić squash, wydrążone boki do góry, do naczynia. Dodać mieszankę ryżu i kiełbasy do squasha, pozwalając farsz kopiec się i przelać do naczynia, jeśli to konieczne.
Nadziewane kabaczki posypać parmezanem.
Powrót do piekarnika, i piec, aż farsz jest gorąca i polewa ser rumiane, o 30 więcej minut.