Kiełbasa i ryba jeden garnek
Need a dairy free main course? Kiełbasa i ryby jeden garnek może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 65 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wermutu, czosnku, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jeden Garnek Serowy Kiełbasa Penne, Andouille Kiełbasa Ryż Garnek, oraz Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, na średnim ogniu. Głowa do góry: użyj patelni z ciasną pokrywą.
Dodać kiełbasę i pokruszyć podczas brązowienia, o 3 do 4 protokół. Podczas kiełbasy Brązy, zmiażdżyć czosnek. Cebulę obrać, odciąć koniec korzenia, a następnie cienko pokroić.
Dodać czosnek, cebulę i ziemniaki na patelnię z kiełbasą i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Zalać patelnię połową wermutu lub wina, przykryć patelnię pokrywką i gotować 10 do 12 minut.
Zdjąć pokrywkę, dodać pomidory i delikatnie wymieszać z ziemniakami. Filety ułożyć na wierzchu ziemniaków i polać pozostałym wermutem lub winem. Doprawić rybę solą i pieprzem do smaku. Ustaw pokrywkę na miejscu i gotuj, aż ryba będzie nieprzezroczysta, około 6 do 8 minut.
Top ryby z pietruszką, sok z 1/2 cytryny i udekorować liberalną mżawka oliwy z oliwek extra-virgin. Aby służyć, przenieść mieszankę ryb i kiełbasy z patelni do płytkich misek do przechowywania soku. Użyj chrupiący chleb moczyć w sokach przy stole.