Kiełbasa i Pirogi
Kiełbasa i Pirogi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 988 kalorii, 21g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli koszernej, brązowe grzyby, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage, Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties), oraz Kanapki z kiełbasą i pieprzem z Denver ' s Paisano Sausage dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej grill. Szaszłyk kiełbasę i niech skręcić, aż skóra jest pęcherze. W międzyczasie przyprawiamy szparagi 2 łyżkami oleju, solą i pieprzem i grillujemy przez kilka minut. Po ostudzeniu pokroić na 1-calowe kawałki. W dużej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować do złotego koloru.
W innej dużej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek i dodać czosnek. Czosnek ugotować do karmelizacji, a następnie dodać małże i białe wino. Umieść pokrywkę na patelni, aby małże się otworzyły. Po otwarciu Usuń małże i zdejmij górną skorupę. W małej misce, wymieszać bułkę tartą i szynkę, i posypać na wierzchu Małży. Kontynuuj gotowanie sosu winnego, aż zmniejszy się o 1/
Doprowadzić mały garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem zrób pirogis.
Wymieszać grzyby, ricotta i scallion w małej misce. Średnimi foremkami do ciastek wyciąć 6 rund ze skórek wonton.
Umieść małą łyżkę nadzienia na środku. Zanurz palec w wodzie i uruchom go po brzegach rundy. Złóż 1 stronę, aby stworzyć 1/2 księżyca i uszczelnić, naciskając ostrożnie wzdłuż krawędzi. Powtórz dla pozostałych perogi.
Umieść pirogi we wrzącej wodzie i gotuj, aż wontony będą miękkie.
Wyjąć z wody i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Gdy kiełbasa jest gotowane, pokroić go na bias.
Umieścić małże wzdłuż krawędzi miski. Wrzucić szparagi, pirogi i kiełbasy lekko wymieszać i łyżką do środka miski.