Kiełbasa I Pieprz Sunrise Burrito
Kiełbasa i pieprz Sunrise Burrito może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,84 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cebulę, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Burrito z kiełbasą i jajkiem, Jajko I Kiełbasa Śniadanie Burrito, oraz Jajecznica i kiełbasa śniadanie Burrito Plus 5 Więcej s złożyć i iść.
Instrukcje
Gotować kiełbasę, cebulę i paprykę na średniej patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 5 min. lub dopóki kiełbasa nie zostanie zrobiona, a warzywa będą chrupiące-delikatne.
Dodać jajka na patelni; gotować i mieszać 2 min. albo do czasu ustalenia. Powrót mieszaniny kiełbasy na patelni; wymieszać. Top z serem.
Łyżka do tortilli; złożyć po przeciwnych stronach każdej tortilli, a następnie zwinąć w stylu burrito.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.