Kiełbasa i kasza z groszkiem
Kiełbasa i Black-Eyed Pea Hash jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tymianku, sos worcestershire, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Black - Eyed Pea & Sausage Chili, Gulasz Z Groszku I Kiełbasy, oraz Kiełbasa & Black Eyed Pea Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę; smażyć 4 minuty lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj seler i następne 3 składniki (przez squash); smażyć 3 minuty, często mieszając.
Dodaj 1/4 szklanki wody i dalej 5 składników (przez groszek). Dusić 2 minuty lub aż groszek są dokładnie ogrzane.
Usuń mieszaninę grochu z patelni; utrzymuj ciepło. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza. Jajka rozbić na patelni; gotować 4 minuty lub aż białka są ustawione.
Umieść około 1 szklanki mieszanki grochu na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z jednym jajkiem.
Jajka posypać równomiernie czarnym pieprzem.