Kiełbasa i Karczoch Ragout
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kiełbasa i Karczoch Ragout może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz karczoch serca, cebula, pomidory roma, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout Z Karczocha Cielęcego, Polenta z karczochem Ragout, oraz Curry Baby Karczoch Ragoût dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 łyżkę oleju do 10 - do 12-calowej patelni żaroodpornej (o bokach co najmniej 2 1/2 cala. wysokie) na dużym ogniu; gdy gorące, dodać kiełbaski i włączyć, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Przeniesienie na deskę. Kawałek na przekątnej 1/2 cala grubości.
W międzyczasie dodaj cebulę i czosnek na patelnię (jeśli nie ma tłuszczu na patelni, dodaj trochę więcej oleju) i mieszaj od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć, 4 do 5 minut.
Dodaj wino, bulion, i karczochy serca; doprowadzić do wrzenia i mieszać od czasu do czasu, aż ciecz jest zmniejszona o około połowę, 10 do 12 minut.
Dodaj kiełbaski, pomidory, oliwki, rozmaryn, i oregano; doprowadzić do duszenia, niższe ciepło, i gotować, mieszając często, 5 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.