Kiełbasa i kapusta II

Kiełbasa i kapusta II
Kielbasan i kapusta II mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 429 kalorii, 21g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kiełbasę kiełbasę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta), Kiełbasan i kapusta, oraz Kiełbasan i kapusta.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni, i gotować cebulę i kapustę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść kiełbasę nad kapustą. Doprawić przyprawą Cajun, pieprzem, solą i sosem Worcestershire. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 20 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
KielbasaKielbasa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn