Kiełbasa drobiowa Rigatoni w pikantnym sosie Wódkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy z kurczaka Rigatoni w pikantnym sosie wódki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1136 kalorii, 46g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i pieprz, wódkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Rigatoni z pikantnym sosem pomidorowo-wódkowym, Rigatoni z pikantną kiełbasą-sosem pomidorowym i rukolą, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do zagotowania makaronu. W dużej patelni saute na średnim ogniu roztopić masło z olejem.
Dodaj kiełbasę z kurczaka i brązowy, 3 do 4 protokół, rozbijając duże kawałki z drewnianą łyżką.
Dodaj cebulę, jalapenos i czosnek i saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj zielony pieprz, papryka, włoskie przyprawy, sól i pieprz, do smaku, i gotować 3 minut więcej.
Obficie posolić wodę z makaronu i dodać rigatoni. Gotować do al dente, o 12 protokół.
W międzyczasie dodaj pomidory do sosu i gotuj na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Dodać wódkę i śmietanę i gotować kilka minut więcej. Wrzucić ser i posiekaną natkę pietruszki. Aby podać, dobrze odcedzić makaron i dodać do sosu.
Wymieszać, aż makaron będzie ładnie pokryty. Doprawić solą i pieprzem do smaku.