Kiełbasa Domowa

Kiełbasa Domowa
Kiełbasa domowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szałwię, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Johnsonville Sausage Fire House Chili, Do domu babci…, oraz Rice & Pea ' S from My House to Yours! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i owinąć szczelnie folią. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Po przygotowaniu do gotowania, tworzą mieszaninę na małe paszteciki o grubości 1/4 cala i szerokości 3 cali. Gotować na patelni na średnim ogniu, obracając raz, aż złoty kolor brązowy i całkowicie gotowane przez, O 8 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Kiełbasę przełożyć do naczynia i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn