Kiełbasa Calzone
Kiełbasa Calzone jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Betty Crocker ma 16 fanów. Jeśli masz sos do pizzy, wymieszać, ser mozzarella i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kiełbasa Calzone, Kiełbasa Brokuły Calzone, oraz Kiełbasa i Mozzarella Calzone.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w 10-calowej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z grzybami i 1/2 szklanki sosu do pizzy; gotować do całkowitego ogrzania.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, wrzącą wodę i olej, aż ciasto uformuje się (w razie potrzeby dodaj dodatkową łyżkę wody).
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Uformuj ciasto w kulkę; zagniataj około 10 razy lub do uzyskania gładkości.
Ciasto rozwałkować na 12-calowe okrągłe.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek umieścić ciasto okrągłe. Górna połowa ciasta z mieszaniną kiełbasy w granicach 1 cala od krawędzi.
Posypać serem mozzarella na mieszance kiełbasy. Złożyć ciasto nad nadzieniem; naciśnij krawędź widelcem, aby uszczelnić.
Piec 14 do 18 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie do deski do krojenia. Ostudzić 5 minut przed cięciem na 6 klinów.
Podgrzać pozostały sos do pizzy; łyżką nad każdą porcją.