Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cierpkie jabłka, paprykę, polską kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko Kielbasa Kabobs, Kielbasan Apple Kabobs, oraz Kiełbasa Chicken Kabobs dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj sok żurawinowy, ocet i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Na metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulcach naprzemiennie nawlecz kiełbasę, jabłka i paprykę. Grilluj bez przykrycia na pośrednim ogniu przez 8 minut lub do podgrzania, od czasu do czasu obracając i szczotkując glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane