Kiełbasa & root Veg stovie

Kiełbasa & root Veg stovie
Kiełbasa & root veg stovie zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę zapasów, olej roślinny, Szwed i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Root Veg & ricotta lasagne, Root veg & pancetta toad-in-the-hole with onion gravy, oraz Bożonarodzeniowa gęś z warzywami korzennymi, lepkimi gruszkami i sosem jeżyn.

Instrukcje

1
Połowę kostek zmielamy do kubka i dopełniamy wrzącą wodą. Mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Rozgrzać olej na patelni, następnie smażyć kawałki cebuli i kiełbasy przez 5 minut, aż mięso będzie rumiane, ale nie ugotowane. Kiełbaski i cebulę pokroić w kawałki warzyw, dobrze doprawić czarnym pieprzem i solą do smaku, następnie dodać 4 łyżki wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przykryj patelnię pokrywką lub dużym kawałkiem folii, upewniając się, że nie ma przerw na krawędziach. Podgrzać do średniego i pozostawić na 25 minut, aż warzywa będą miękkie i kiełbaski ugotowane. Mieszaj pod koniec gotowania warzywa będą karmelizowane na dnie patelni i prawie cały płyn do gotowania zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn