Przepis Bean 'n' Burger Pockets jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i jest zdecydowanie świetną opcją laktoowowegetariańską dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis jest dla 5 osób i kosztuje 1,35 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii , 18 g białka i 5 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszce, sól przyprawową, mielony kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 63% . Wypróbuj Crab Salad Stuffed Pita Pockets , Creamy Apple Cinnamon Pockets i Crispy Rhubarb Pockets , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu lub garnku typu Dutch oven smaż wołowinę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, cebulę, czosnek, brązowy cukier i przyprawy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.