Kieszenie Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych szpinakiem kieszeni z kurczaka. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 43g białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kieszenie z kurczaka nadziewane szpinakiem dla dwojga, Kieszenie Z Kurczakiem Szpinakowym, oraz Nadziewane Kieszenie Z Kurczakiem podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni smażyć szpinak w 2 łyżeczkach oleju, aż szpinak zwiędnie.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem do smarowania, 2/3 szklanki bułki tartej i 1/4 łyżeczki soli.
Wyciąć kieszeń w najgrubszej części każdej piersi kurczaka; wypełnić mieszaniną szpinaku. Zabezpiecz wykałaczkami.
Umieść jajko w płytkiej misce. W innej płytkiej misce połączyć pieprz i pozostałe okruchy chleba i sól. Kurczaka zanurzyć w jajku, a następnie obtoczyć mieszaniną okruchów chleba.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj kurczaka w pozostałym oleju przez 8-10 minut z każdej strony lub aż termometr odczyta 170°. Przed podaniem wyrzucić wykałaczki.