Kieszenie Tilapia z Kolendro-cytrynową trawą Mojo

Kieszenie Tilapia z kolendrą-trawa cytrynowa Mojo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 8,56 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 46g białka, oraz 10 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ściśle filiżanki liści kolendry, ściśle filiżanki liści mięty plus 2 łyżki, filety tilapia 3/4 cala do, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Kieszenie Tilapia z Kolendro-cytrynową trawą Mojo, Pan-Seared Tilapia with Mojo, oraz Kolendro-Imbirowe Mojo są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść trawę cytrynową, wszystko, ale 2 łyżki kolendry, 1/2 szklanki mięty,1/2 szklanki oleju, czosnek, jalapenos, papryka i sól w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej.
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki oleju i octu i procesu, aż będzie gładka.
Filety rybne umieścić w dużym naczyniu do pieczenia, przykryć mojo i obrócić do płaszcza. Marynować ryby do 1 godziny.
Umieść 4 (16-calowe) długie kawałki pergaminu na powierzchni roboczej z krótką połówką skierowaną do ciebie. Zagnieżdżcie każdy na środku.
Umieścić filet w środku dolnej połowy prostokąta i wlać około 1/4 szklanki mojo na każdy filet i posypać pozostałymi 2 łyżkami kolendry. Złóż górną połowę filetu tak, aby górna i dolna krawędź się spełniały. Mocno zacisnąć i złożyć krawędzie pergaminu, zaczynając od 1 końca wokół drugiego, aby zamknąć opakowanie.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia i piec przez 9 do 10 minut dla 3/4-cala grube filety lub do 12 minut dla 1-cala grube filety.
Umieść paczki ryb na dużym naczyniu i otwórz paczki przy stole.
Podawać z sokami z opakowania i posypane posiekaną kolendrą i liśćmi mięty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.