Kiełbasa Wieprzowa

Kiełbasa Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy wieprzowej. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, łopatkę wieprzową, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta i kiełbasa wieprzowa-kiełbasa Tripp, Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą, oraz Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać wieprzowinę, tłuszcz wieprzowy, cukier, czosnek, nasiona kopru włoskiego i 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
FatbackFatback
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny i przechowywać w lodówce na noc.
3
Co najmniej 30 minut przed zmieleniem mięsa umieść wszystkie narzędzia (w tym części maszynki do mięsa, miskę miksera stojącego, uchwyt łopatkowy miksera stojącego i części nadziewarki do kiełbas) w zamrażarce, aby schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Używając maszynki do mielenia mięsa, zmiel marynowaną mieszaninę mięsa przez mały talerz matrycy do schłodzonej miski miksera stojącego. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, a następnie powrócić mieszaninę do miksera i ubić na średniej prędkości za pomocą schłodzonego mocowania łopatek, 1 do 2 minut. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Kiełbaski nadziewamy i, aby uzyskać najlepsze rezultaty, przechowujemy w lodówce przez noc. Przed gotowaniem przekłuj każdą kiełbasę kilka razy szpilką. Grill na średnim ogniu, aż centrum rejestruje 150 stopni F, 10 do 12 minut. (Można również smażyć na patelni lub podsmażyć kiełbaski.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać z surówką.
7
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn