Przepis kiełbasa, szpinak, Ricotta nadziewane muszle makaronu mogą być wykonane w około 45 minut. To danie główne ma 604 kalorie, 29g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1950 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga mielonego pieprzu, unseasoned bułka tarta, x płytkie naczynia do pieczenia i sól. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szpinak i Ricotta nadziewane muszle makaronu, Włoska kiełbasa, szpinak i ser Ricotta Nadziewane muszelki, oraz Muszelki nadziewane szpinakiem i ricottą.
Instrukcje
1
Gotować muszle makaronu: doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody (1 łyżeczka soli na ćwierć wody). Ugotować skorupki makaronu zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Cebulę ugotować, następnie kiełbasę, następnie dodać czosnek:
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodaj kiełbasę do patelni, rozbijając kiełbasę na mniejsze kawałki. Obniż temperaturę do średniej. Gotować kiełbasę aż gotowane przez, i nie Różowy pozostaje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund na minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
8
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zrobić ricotta szpinak farsz: ubić jajko lekko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Wymieszać z ricottą, posiekanym szpinakiem, 1/2 szklanki parmezanu, bazylią, bułką tartą, solą, pieprzem i mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1
Rozłóż 1/2 szklanki posiekanych pomidorów z puszki na dnie każdego z naczyń do pieczenia. Ułóż nadziewane muszle makaronu w naczyniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Nadziewane
Posiekana Zielona Papryka
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
2
Pozostałe pomidory rozłożyć na wierzchu skorupek makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
3
W tym momencie można zrobić do przodu, zamrażać (do czterech miesięcy) lub przechowywać w lodówce przed gotowaniem. (W przypadku zamrażania przykryj folią, a następnie owiń folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. przykryj Patelnie folią i piecz przez 30 minut, aż będzie gorąco i bulgotnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Zdjąć folię i posypać pozostałym parmezanem, piec jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu