Kiełbasa Faszerowana Kalmary

Kiełbasa Faszerowana Kalmary
Need a dairy free side dish? Kiełbasa nadziewane kalmary może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, szalotki do dekoracji, Bochenek chrupiącego chleba do podania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Faszerowane Kalmary, Pikantne Nadziewane Kalmary, oraz Kalmary Nadziewane: Kalamarakia Yemista dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kiełbasę, bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki, aż dobrze się połączą. Stuff każdą kałamarnicę mieszaniną kiełbasy, aż wnęka jest w połowie wypełniona i uszczelnić wykałaczką lub szaszłykiem. Powtórz z pozostałą kałamarnicą; może być dodatkowa mieszanka kiełbasy pozostawiona nad rezerwą i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Umieść patelnię na średnim ogniu i dodaj mżawkę oliwy z oliwek. Podsmaż cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, dodaj resztki nadzienia kiełbasy i zarezerwowane macki i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pomidory z puszki zalać mieszanką cebuli, ułożyć na wolnym ogniu, następnie dodać nadziewane kalmary i posiekaną natkę pietruszki. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż kałamarnica będzie miękka, dodając wodę, jeśli materiał zacznie wysychać, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Udekoruj posiekaną natką pietruszki i plasterkami cytryny i podawaj z makaronem lub z chrupiącym bochenkiem chleba i zieloną sałatką. I dużo jasnego czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn