Kiełbasa Faszerowana Kalmary

Kiełbasa Faszerowana Kalmary
Need a dairy free side dish? Kiełbasa nadziewane kalmary może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, szalotki do dekoracji, Bochenek chrupiącego chleba do podania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Faszerowane Kalmary, Pikantne Nadziewane Kalmary, oraz Kalmary Nadziewane: Kalamarakia Yemista dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kiełbasę, bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki, aż dobrze się połączą. Stuff każdą kałamarnicę mieszaniną kiełbasy, aż wnęka jest w połowie wypełniona i uszczelnić wykałaczką lub szaszłykiem. Powtórz z pozostałą kałamarnicą; może być dodatkowa mieszanka kiełbasy pozostawiona nad rezerwą i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Umieść patelnię na średnim ogniu i dodaj mżawkę oliwy z oliwek. Podsmaż cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, dodaj resztki nadzienia kiełbasy i zarezerwowane macki i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pomidory z puszki zalać mieszanką cebuli, ułożyć na wolnym ogniu, następnie dodać nadziewane kalmary i posiekaną natkę pietruszki. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż kałamarnica będzie miękka, dodając wodę, jeśli materiał zacznie wysychać, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Udekoruj posiekaną natką pietruszki i plasterkami cytryny i podawaj z makaronem lub z chrupiącym bochenkiem chleba i zieloną sałatką. I dużo jasnego czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn