Kiełbasa śniadaniowa z szałwią
Sage Breakfast Sausage to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 6 porcji. Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To śniadanie ma 200 kalorii , 13 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 15 minut . Udaj się do sklepu i kup przyprawę do drobiu, mieloną wieprzowinę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 53% , to danie jest solidne. WypróbujPasta with Butternut Squash, Sausage and Sage Pesto , Sourdough Stuffing with Sage Sausage and Apples oraz Acorn Squash Biscuits with Sage & Gruyere, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz pięć pierwszych składników. Rozdrobnij wieprzowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć kotletów. Schłodź co najmniej 1 godzinę.
Smażyć na patelni przez 3–4 minuty z każdej strony, aż termometr wskaże 160°.