Kid ' s Favorite pizza Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sos pomidorowy, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ulubiona Pizza PW, Ulubiona Pizza taty, oraz Ulubiona Zapiekanka dla dzieci.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron łokcia we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Drenaż.
4
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie kruche i rumiane, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wymieszać gotowaną mieloną wołowinę, makaron, sos do pizzy, sos pomidorowy i grzyby w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Pizzy
Mielona Wołowina
Grzyby
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Warstw połowę mieszanki makaronu do naczynia do pieczenia 9x12-cala; top z 1/2 ser mozzarella.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.