Kicked-Up CORN Beef Hash

Kicked-Up CORN Beef Hash
Kicked-Up CORN Beef Hash może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka soli koszernej i świeżo popękany pieprz, Jalapeno, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina Hash-It-Out, oraz Najlepszy Peklowany Haszysz Wołowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę upewniając się, że ziemniaki są nadal twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ziemniaki odsączyć w durszlaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Podgrzej 10-calową patelnię, na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać masło i pozostawić do brązowego na 1 minutę. Wymieszać cebulę, czosnek i jalapenos i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj peklowaną wołowinę, chrzan, bulion, ziemniaki, szczypiorek i ser szwajcarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Groszek Goya®Groszek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
7
Dobrze wymieszać, a następnie zdjąć z ognia. Łyżka haszu do 6 (6-uncja) ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Umieść ramekins na ćwierć blachy tacy i piec, aż ładnie rumiane, o 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn