Key Lime Tarta

Key Lime Tarta
Key Lime Tart może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 307 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pasteryzowane żółtka jaj, szczyptę soli, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Umieść mąkę, 1/2 łyżeczki cukru i sól w robocie kuchennym; pulsuj 2 razy lub do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło i olej; pulsować 5 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Mieszankę mąki skropić wodą i octem; puls 10 razy lub tylko do połączenia. Delikatnie wciśnij mieszankę do 3-calowego koła na plastikowej folii, przykryj i schłodź przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Lekko zachodzą na siebie 2 arkusze folii na lekko wilgotnej powierzchni. Rozpakuj i umieść schłodzone ciasto na folii. Przykryć 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 10-calowe koło. Dopasuj ciasto, plastikową folię do góry, do 9-calowej okrągłej, wyjmowanej patelni z dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
8
Usuń pozostałą folię. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Dno ciasta przebić widelcem. Dno ciasta wyłożyć kawałkiem pergaminu; ułożyć ciężarki na papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
9
Piec w 425 przez 16 minut lub do krawędzi jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń wagi ciasto i pergamin; piec dodatkowe 5 minut lub aż dno skorupy jest lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować nadzienie, połącz skórkę, sok, żółtka i mleko, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SokSok
MlekoMleko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Piec w 350 przez 15 minut lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć tartę z piekarnika; umieścić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
16
Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Aby przygotować bezę, umieść śmietanę z kamienia nazębnego i białek w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Dodać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów; ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
19
Rozłóż bezę równomiernie na nadzieniu, uszczelniając do krawędzi Skórki. Wykonuj szczyty z tyłu łyżki (pokazane tutaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
20
Piec w 425 przez 4 minuty lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
21
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn