Key Lime Pie Cupcakes
Przepis Key Cupcakes Lime Pie może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny i 5 minut. Ten deser ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko skondensowane, lukier twarogowy, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce wymieszaj ciastka, masło, 3 łyżeczki skórki z limonki i całe jajko, aż powstanie miękkie ciasto. Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe do kubków muffin; użyj palców, aby spłaszczyć.
Piec 12 minut. Schłodzić w patelniach na regałach chłodzących.
W średniej misce, beat żółtka, mleko skondensowane, sok z limonki i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minuty lub do dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie do częściowo upieczonych skórek, wypełniając każdą około trzech czwartych pełnych.
Piec 12 do 14 minut lub aż krawędzie są ustawione i centra są nadal miękkie. Fajne 20 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 2 dni. Pozostałą 1 łyżeczkę skórki z limonki wymieszać z lukrem. Lodowe babeczki.
Dekoruj kawałkami krakersów Grahama. Przechowywać w lodówce.