Key Lime Pie
Key Lime Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 403 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier cukierniczy, sok z limonki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku skorupy krakersów graham: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Posmaruj 9-calową patelnię. Rozbić krakersy graham: umieścić w robocie kuchennym i proces do okruchów. (Jeśli nie masz robota kuchennego, umieść krakersy w dużej plastikowej torbie: Zamknij, a następnie zmiażdż krakersy wałkiem do ciasta.)
Dodać roztopione masło i cukier i pulsować lub mieszać aż do połączenia. Naciśnij mieszaninę na dno i boki patelni, tworząc zgrabną granicę wokół krawędzi.
Piec skorupę, aż zestaw i złoty, 8 protokół. Odstawić na stojaku z drutu. Zostaw włączony piekarnik.
Do nadzienia: w międzyczasie, w mikserze elektrycznym z mocowaniem trzepaczki drucianej, ubić żółtka i skórkę z limonki z dużą prędkością, aż będą bardzo puszyste, około 5 minut. Stopniowo dodawaj skondensowane mleko i kontynuuj bicie, aż będzie grube, 3 lub 4 minuty dłużej. Obniż prędkość miksera i powoli dodaj sok z limonki, mieszając tylko do momentu połączenia, już nie.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec przez 10 minut, lub do momentu, gdy nadzienie się ustawi. Schłodzić na stojaku z drutu, a następnie schłodzić. Zamrażać przez 15 do 20 minut przed podaniem.
Do polewy: ubij śmietanę i cukier cukierniczy, aż będzie prawie sztywny.
Ciasto pokroić w kliny i podawać bardzo zimne, posypując każdy klin dużą porcją bitej śmietany.