Key Lime Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Key Lime Pie. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko skondensowane, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać okruchy i masło w dużej misce i naciśnij do 9 cali (non-Deep dish) lub małe jednorazowe Pie cyny.Ustawić skorupę ciasta na blasze do pieczenia i piec przez 5 minut.W międzyczasie ubij skondensowane mleko, kwaśną śmietanę, sok z limonki i skórkę z limonki.
Wlać mieszaninę do upieczonej skorupy ciasta, a następnie powrócić do piekarnika i piec przez 5 do 8 minut. Wypełnienie nie powinno być brązowe. w rzeczywistości, to nie będzie wyglądać, jakby coś zrobił!
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez około godzinę w temperaturze pokojowej. Chill przez co najmniej 4 godziny przed serving.At w pewnym momencie podczas chłodzenia przygotuj bitą śmietanę. Ubij śmietanę do ubijania, aż zaczną tworzyć się sztywne szczyty, a następnie ubijaj cukier i wanilię. Ozdobnie ubić śmietanę na brzegach.