Key Lime Cupcakes with Key Lime Curd
Key Lime Cupcakes with Key Lime Curd może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 459 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukierków pop rock, cukier puder, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelnie z 24 wkładki cupcake.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać i odstawić do miski.
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, masło śmietankowe i cukier granulowany razem przez około 2 minuty. Następnie zeskrobać miskę i dodać jajka po kolei. Po dodaniu wszystkich jaj, zeskrobać miskę i dodać mleko i suche składniki.
Wymieszać na niskim aż dobrze włączone. Zeskrobać miskę ponownie i podnieść się z niskiej prędkości do średniej prędkości przez około 20 sekund, a następnie zeskrobać miskę po raz ostatni.
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta.
Piec przez 20 do 22 minut, obracając babeczki po 12 minutach i piec, aż babeczki zostaną upieczone. Ostudzić babeczki.
Na lukier: przesiać cukier puder i odstawić do miski.
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, masło śmietankowe i ser śmietankowy na niskiej prędkości. Zeskrobać miskę i dodać przesiany cukier puder 1 szklankę na raz. Powoli dodaj klucz sok z limonki i skórki, aż dobrze włączone. Zeskrobać miskę i wymieszać na małej prędkości. Następnie wspinaj się do średniej lub dużej prędkości przez około 2 minuty, aż będzie kremowy i puszysty.
Jajka, cukier i sok z limonki ubić w Stalowej misce i odstawić na bok, przygotowując podwójny kocioł.
Umieść mały garnek do połowy pełny z wodą na kuchence na średnim lub wysokim ogniu.
Umieść stalową miskę z ubijanymi jajkami na garnku i wymieszaj łopatką, aż mieszanina stanie się kremowa jak kwaśna śmietana, 6 do 8 minut.
Usunąć mieszaninę i odcedzić, pozbywając się nadmiaru cząstek jaj. Chwyć drugą stalową miskę i wrzuć do środka mieszaninę jajek, dodając skórkę i zimne masło.
Wymieszać, aż dobrze włączone i umieścić w lodówce, aż lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut (lub do uzyskania pożądanej konsystencji).
Środek schłodzonych babeczek wydrążamy łyżką do jabłek lub melonów i odstawiamy. Napełnij babeczki twarogiem.
Włóż lukier do worka z ciastem i odetnij 1/2 cala z końcówki. Zawirować na lukier,a następnie krawędzi boków w pop rock cukierki.