Key Lime Creme Brulee

Key Lime Creme Brulee
Key Lime Creme Brulee może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, mleko skondensowane, przecier owocowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Macadamia Key Lime Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Nad podwójnym kotłem ubić 3 żółtka i cukier na gęstą, wstążkową konsystencję. W oddzielnym garnku połącz ciężką śmietanę i podziel fasolę wanilii i zagotuj. Rozpuścić mieszaninę żółtka do śmietany, ubijając trochę gorącej śmietany do jaj, ciągle ubijając, a następnie ubijając mieszaninę żółtka z powrotem do gorącej śmietany. Powrót do ognia i, ciągle ubijając, zakończyć gotowanie do fazy kremu, około 1 lub 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Na drugą część creme brulee ubijamy pozostałe 3 żółtka przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodaj skondensowane mleko i ubijaj przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Stopniowo dodawać kluczowy sok z limonki i ubijać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Połącz nadzienie creme brulee z kluczowym nadzieniem limonkowym i schłodź w lodówce do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
Aby zrobić skórkę, rozwałkuj arkusz ciasta francuskiego bardzo cienki, 20 na 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wytnij 6 (4-calowe) kółka z ciasta francuskiego na 6 (3-calowych) patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
9
Pozostawić ciasto na 30 minut w lodówce. Wyłożyć pierścienie ciasta z ciastem i przyciąć nadmiar ciasta do krawędzi pierścienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
10
Umieść kawałek papieru pergaminowego na każdej skorupce tarty i napełnij fasolą i piecz na złoty kolor, około 10 minut. Muszle powinny być bardzo cienkie i równe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby złożyć, wypełnij skorupy kluczowym nadzieniem wapiennym i wyrównaj wierzchołki łopatką. Szczyty deserów odkurzyć cukrem i za pomocą pochodni karmelizować szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Desery ułożyć na talerzu i w razie potrzeby podawać z puree owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn