Key Lime Cake I
Key Lime Cake I might be just the deser you are looking for. Ten przepis służy 10. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka skórki z limonki, soda oczyszczona, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Masło lub margarynę zmiksować i 3/4 szklanki cukru. Beat until light and fluffy. Oddzielić jajka. Ubijamy żółtka po kolei i dodajemy skórkę z cytryny.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Dodaj te suche składniki do mieszaniny masła jajecznego, na przemian z 1/2 szklanki soku z limonki.
Białka ubić na sztywno i złożyć na ciasto.
Wlać ciasto do dobrze nasmarowanej 10 calowej patelni Bundt.
Piec przez 30 do 35 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), lub aż testy ciasto zrobić. Ostudzić ciasto przez 10 minut na patelni, a następnie odwrócić na regał chłodzący.
Połącz 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki soku z limonki. Dusić na średnim małym ogniu, aż powstanie lekki syrop; powinno to zająć około 5 minut. Natychmiast użyć glazury.
Zalać jeszcze ciepłe ciasto.