Key Lime Brûlées

Key Lime Brûlées
Key Lime Brûlées to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz mleko, cukier i pół na pół w małym, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować), mieszając od czasu do czasu.
4
Zdjąć z ognia.
5
Połącz sok z limonki, żółtka i jajko w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podzielić mieszaninę równomiernie między 6 (4-uncji) ramekins lub budyniu kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec w 325 przez 30 minut lub aż środek ledwo porusza się po dotknięciu ramekin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Wyjąć ramekiny z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 4 godziny do nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dokładnie przesiać 1 1/2 łyżeczki cukru na każdym kremie. Trzymając palnik kuchenny około 2 cale od góry każdego kremu, podgrzej cukier, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż cukier zostanie całkowicie stopiony i karmelizowany (około 1 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
11
Natychmiast podawaj krem.
12
Uwaga: możesz kupić palnik kuchenny w większości sklepów z naczyniami kuchennymi. Ale jeśli nie masz go pod ręką, możesz zamiast tego zrobić polewę cukrową na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
13
W małym, ciężkim rondlu umieść 1/4 szklanki cukru i 1 łyżkę wody. Gotować na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina będzie złoty. (Oprzeć się pokusie mieszania, ponieważ może to spowodować krystalizację cukru.) Natychmiast wlać mieszaninę cukru równomiernie na zimne kremy, rozprowadzając tworząc cienką warstwę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn