Kevin Nurse ' s Jerk Red Snapper and Island Salsa

Kevin Nurse ' s Jerk Red Snapper and Island Salsa
Kevin Nurse 's Jerk Red Snapper i Wyspa Salsa może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,72 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę habanero, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Wyspowy, oraz Island Jerk Chicken.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wszystkie przyprawy, czosnek, szalotki, papryka, sok z limonki, sól, do smaku, i odrobina sosu sojowego w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz składniki z olejem, aby uzyskać pastę. Ryby, a następnie wcierać marynatę w rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Wyjmij snapper z worka i umieść na wysmarowanym grillu, gotując z każdej strony przez 7 minut bez odwracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podczas gotowania ryby posmaruj cukinię olejem i doprawij solą i pieprzem. Umieść plastry cukinii i całą paprykę na grillu, gotując, aż cukinia będzie miękka i czerwona papryka poczerniała. Odstawić cukinię na bok i pozostawić paprykę w przykrytej misce na kilka minut przed usunięciem skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Warzywa podawać z całą rybą, przyozdobione salsą wyspową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
8
Połączyć posiekane owoce i cebulę w misce. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i kolendrą. Następnie dodać sól i pieprz, do smaku. Salsa będzie podawana z boku, aby ostygnąć przyprawę ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

4krewetki i żyłkiOlej rzepakowy, w razie potrzebyOlej rzepakowy, w razie potrzeby12 łyżeczki czosnku w proszkuświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo zmielona kolendraświeżo zmielona kolendra23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku8goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone1Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.lekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Mango, posiekaneMango, posiekane4papryka habaneropapryka habanero1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ananas, posiekanyananas, posiekany2papryka czerwonapapryka czerwona571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana1czerwony snapper, około 2 do 3 funtówczerwony snapper, około 2 do 3 funtów23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa6szalotkiszalotki4krewetki i żyłkiSól morskaSól morska1Dash1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1owoce gwiazdkowe, posiekaneowoce gwiazdkowe, posiekane4cukinia (2 zielone i 2 żółte), pokrojona wzdłużcukinia (2 zielone i 2 żółte), pokrojona wzdłuż571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo zmielone ziarna rajuświeżo zmielone ziarna raju

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn