Kevin Nurse ' s Jerk Red Snapper and Island Salsa

Kevin Nurse ' s Jerk Red Snapper and Island Salsa
Kevin Nurse 's Jerk Red Snapper i Wyspa Salsa może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,72 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę habanero, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Wyspowy, oraz Island Jerk Chicken.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wszystkie przyprawy, czosnek, szalotki, papryka, sok z limonki, sól, do smaku, i odrobina sosu sojowego w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz składniki z olejem, aby uzyskać pastę. Ryby, a następnie wcierać marynatę w rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjmij snapper z worka i umieść na wysmarowanym grillu, gotując z każdej strony przez 7 minut bez odwracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podczas gotowania ryby posmaruj cukinię olejem i doprawij solą i pieprzem. Umieść plastry cukinii i całą paprykę na grillu, gotując, aż cukinia będzie miękka i czerwona papryka poczerniała. Odstawić cukinię na bok i pozostawić paprykę w przykrytej misce na kilka minut przed usunięciem skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Warzywa podawać z całą rybą, przyozdobione salsą wyspową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
8
Połączyć posiekane owoce i cebulę w misce. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i kolendrą. Następnie dodać sól i pieprz, do smaku. Salsa będzie podawana z boku, aby ostygnąć przyprawę ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn