Kevin Nurse 's Jerk Red Snapper i Wyspa Salsa może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,72 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę habanero, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Wyspowy, oraz Island Jerk Chicken.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Wszystkie przyprawy, czosnek, szalotki, papryka, sok z limonki, sól, do smaku, i odrobina sosu sojowego w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz składniki z olejem, aby uzyskać pastę. Ryby, a następnie wcierać marynatę w rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Wyjmij snapper z worka i umieść na wysmarowanym grillu, gotując z każdej strony przez 7 minut bez odwracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Podczas gotowania ryby posmaruj cukinię olejem i doprawij solą i pieprzem. Umieść plastry cukinii i całą paprykę na grillu, gotując, aż cukinia będzie miękka i czerwona papryka poczerniała. Odstawić cukinię na bok i pozostawić paprykę w przykrytej misce na kilka minut przed usunięciem skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Warzywa podawać z całą rybą, przyozdobione salsą wyspową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Zęby Przyrodzenia
8
Połączyć posiekane owoce i cebulę w misce. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i kolendrą. Następnie dodać sól i pieprz, do smaku. Salsa będzie podawana z boku, aby ostygnąć przyprawę ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.