Kevin Nurse 's Jerk Red Snapper i Wyspa Salsa może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,72 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę habanero, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Wyspowy, oraz Island Jerk Chicken.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wszystkie przyprawy, czosnek, szalotki, papryka, sok z limonki, sól, do smaku, i odrobina sosu sojowego w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz składniki z olejem, aby uzyskać pastę. Ryby, a następnie wcierać marynatę w rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjmij snapper z worka i umieść na wysmarowanym grillu, gotując z każdej strony przez 7 minut bez odwracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podczas gotowania ryby posmaruj cukinię olejem i doprawij solą i pieprzem. Umieść plastry cukinii i całą paprykę na grillu, gotując, aż cukinia będzie miękka i czerwona papryka poczerniała. Odstawić cukinię na bok i pozostawić paprykę w przykrytej misce na kilka minut przed usunięciem skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z Wermutu
7
Warzywa podawać z całą rybą, przyozdobione salsą wyspową.
Połączyć posiekane owoce i cebulę w misce. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i kolendrą. Następnie dodać sól i pieprz, do smaku. Salsa będzie podawana z boku, aby ostygnąć przyprawę ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.