Ketmia Szczawiowa
Zwęglona Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kolendry, garam masala, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Okra zwęglona z dżemem z boczku, Okra zwęglona z pomidorami, oraz Okra zwęglona z pomidorami.
Instrukcje
Zetrzeć skórkę z 2 limonek do równej 2 1/2 łyżki.; wyciśnij sok z tych samych 2 limonek do równej 5 łyżek.
Pozostałe wapno pokroić na 8 klinów.
Do miski wrzucić okra, kolejne 5 składników, skórkę z limonki i sok z limonki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń okra z marynaty, odrzucając marynatę. Okra grillowa, bez pokrywy grilla, 10 do 15 minut lub tylko do miękkości i lekko zwęglona, często obracając.
Posypać kolendrą; podawać z limonką.