Ketmia Jadalna (Okra) Pilau

Ketmia Jadalna (Okra) Pilau
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Okra Pilau może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 381 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bekon, okra, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Ketmia Jadalna (Okra) Pilau, Ketmia Jadalna (Okra) Pilau, oraz Niskokountry Krewetka i Okra Pilau dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć cebulę i okra w gorących kapiących na średnim ogniu 6 do 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać ryż i pokruszony boczek do mieszaniny okra na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn