Ketmia jadalna (Okra), Ketmia piżmowa

Ketmia jadalna (Okra), Ketmia piżmowa
Okra-i-kukurydza Maque Choux może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 77 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidor, pikantną kiełbasę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Maque Choux, Cajun Corn Maque Choux, oraz Maque Choux-kukurydza i pomidory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Saut kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać kukurydzę, okra i pomidory; gotować, często mieszając, 10 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
4
Uwaga: testowaliśmy z oryginalną pikantną i gorącą wędzoną kiełbasą Conecuh.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn