Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piklowana
Szybka marynowana Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 136 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, marchew, jalapeño chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piklowana, Lowcountry Gazpacho z Sezonowanymi krewetkami i szybko marynowaną okrą, oraz Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym winegret i marynowaną okrą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 12 składników w 4-quart stockpot. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut. Odcedzić przez drobny sitko z siatki drucianej, zastrzegając ciecz i przywrócić ciecz do wrzenia.
Dodać okra. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać okra i płyn do pojemnika i przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny lub do 1 tygodnia.