Ketmia Jadalna (Okra)

Ketmia Jadalna (Okra)
Okra kreolska jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bekon, pieprz, okra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ketmia Jadalna (Okra), Kukurydza Okra Kreolska, oraz Krewetki i Okra kreolska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając kapiele. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Okra i dalej 6 składników w gorących kapiących w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wierzch z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
WarzywaWarzywa
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Podawać na ryżu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn