Ketchup Żurawinowy
Ketchup żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ketchup Żurawinowy, Ketchup Żurawinowy, oraz Ketchup Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żurawinę, brązowy cukier, posiekaną szalotkę, ocet jabłkowy, wodę, sól i czerwoną paprykę w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Wlać do blendera; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przełożyć do miski; przykryć i schłodzić.