Ketchup Ze Słodkich Zielonych Pomidorów
Słodki zielony ketchup pomidorowy wymaga około 5 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 171 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ocet, paprykę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Jak zrobić Ketchup z zielonych pomidorów, Jak zrobić domowej roboty Ketchup z zielonych pomidorów, oraz Pieczone Frytki Z Zielonej Fasoli Asiago + Pikantny Pomidorowo-Bazyliowy Ketchup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, warstwa pomidory, papryka i cebula, przyprawy każdą warstwę z solą, jak iść. Rób warstwy, aż skończą ci się warzywa. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez 4 do 5 godzin.
Wlać warzywa do durszlaka i spłukać sól pod bieżącą wodą.
Włóż je do garnka z pokrywką i wymieszaj z octem, brązowym cukrem, cynamonem, przyprawą do ciasta z dyni, białym cukrem, całymi goździkami i syropem kukurydzianym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu, odkryte, przez około 30 minut. Pomidory zaczną blednąć.
Gdy warzywa są bardzo miękkie, wciśnij je przez sito, upewniając się, że znajdziesz wszystkie goździki i usuniesz je. Ostudzić sos i przechowywać w lodówce.