Ketchup słodko-pikantny
Ketchup słodko-pikantny może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 106 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pastę pomidorową, zmielone goździki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodki i pikantny Koreański Ketchup, Pieczone Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Pikantnym Ketchupem, oraz Pikantne frytki ze słodkich ziemniaków z ketchupem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać brązowy cukier, paprykę, ziele angielskie i goździki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się roztopi.
Dodać ocet i koncentrat pomidorowy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż gruby, o 3 protokół. Wymieszać w sosie pomidorowym i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo gruby, 15 do 20 protokół.
Przełożyć keczup do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem.