Ketchup morelowo-pomidorowy Curry
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, imbir, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ketchup morelowo-pomidorowy Curry, ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy, oraz Przepis Na Keczup Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej olej roślinny.
Dodać cebulę, imbir i czosnek i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać morele, pomidory, ocet jabłkowy, wodę, cukier i curry. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż morele będą miękkie, o 15 protokół. Zawartość rondla zeskrobać do blendera i puree, aż będzie gładka. Ketchup doprawiamy solą i przekładamy do miski. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 20 protokół.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.