Ketchup Balsamiczny
Ketchup balsamiczny może być tylko przystawką, której szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak Zrobić Własny Keczup Balsamiczny, Parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym, oraz Smażone cebulki z keczupem balsamicznym.
Instrukcje
Połączyć olej, 1/4 łyżeczki soli, i pomidory w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż pomidory, skórkę bokiem w dół,na stojaku z drutu umieszczonym w patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 325 przez 3 godziny. Lekko ostudzić; obrać. Odrzuć peelingi.
Połączyć pomidory, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, bazylia, i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.