Kenny Shopsin ' s Sliders
Suwaki Kenny ' ego Shopsina mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 43g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.29 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, sól, mięso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kenny 's XO-S' mores, Peg Leg Punch Kenny ' ego McCoya, oraz Knedle z rikszą Kenny ' ego Lao dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć plasterki cebuli, aż będą brązowe i chrupiące (Kenny pokroi je bardzo cienko i wrzuci do garnka z gorącym olejem, aż będą zwęglone).
Mięso podzielić na trzy kulki o równej wielkości. Rozgrzej patelnię lub dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie paląca.
Umieść kulki mięsa na patelni lub na patelni i naciśnij je ciężką szpatułką lub ciężarem boczku, aby utworzyć paszteciki o grubości około 1/2 cala. Doprawić solą.
Umieść masę boczku lub ciężką pokrywkę na wierzchu pasztecików, aby je zmiażdżyć i gotować około 2 minut na stronę, aż zostaną ugotowane.
W międzyczasie posmaruj wnętrzności bułek i tostuj je w dowolny sposób, który jest dla Ciebie najwygodniejszy.
Umieść paszteciki, aby wszystkie były w rzędzie, uderzając się przeciwko sobie.
Na paszteciki położyć smażoną cebulę, a następnie na wierzchu każdy patty z jednym plasterkiem sera. Na wierzchu sera, umieścić szczyty bułki i na wierzchu góry, tosty DNA. Następnie, na wszystko, umieścić masę boczku lub pokrywkę i gotować przez 1 minutę, aby stopić ser i parować bułkę.
Aby służyć, połóż spody bułki na talerzu. Ostrożnie wsuń szpatułkę pod trzy paszteciki, aby podnieść je w jednym kawałku i umieścić je na dolnej bułce.
Podobne Sklepyin ' s General Store, dla najlepszych suwaków w Nowym Jorku