Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna

Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 349 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu pomidorowego, liści laurowych, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion wołowy, sos pomidorowy, woda, cebula, marchew, jęczmień, grzyby i czosnek razem w wolnej kuchence.
Kawałki wołowiny przyprawić solą czosnkową, solą i czarnym pieprzem; dodać do mieszanki bulionu wołowego.
Dodaj liście laurowe do wolnej kuchenki.
Gotować na niskim poziomie, aż zupa zgęstnieje i wołowina jest miękka, o 6 godzin.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe, aby służyć.