Kelly ' s Pressure Cooker gulasz wołowy

Kelly ' s Pressure Cooker gulasz wołowy jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oleju roślinnego, liść laurowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Szybkowar Gulasz Wołowy, oraz Szybkowar Czerwone Wino Gulasz Wołowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Umieść mąkę w zamykanym worku; upuść połowę kostek wołowiny i wstrząśnij, aby pokryć. Otrząśnij nadmiar mąki i dodaj mięso do patelni. Powtórz z pozostałą wołowiną. Mięso doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać cebulę do wołowiny i gotować, często mieszając, aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron i cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Połączyć wodę, bulion wołowy, czosnek, liść laurowy, pietruszka i bazylia w szybkowarze na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu kostek bulionowych zamontuj stojak szybkowaru w kuchence (jeśli go ma).
Warstwa ziemniaków, marchwi i mieszanki mięsa w szybkowarze, przypraw solą i pieprzem do smaku. Zamknąć pokrywę i doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia.
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, utrzymując pełne ciśnienie i gotuj przez 8 minut.
Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie, około 15 minut przed zwolnieniem pokrywki.
Mięso i warzywa przełożyć do miski i zalać sokami z patelni mięsem i warzywami.