Kelly ' s Pressure Cooker gulasz wołowy

Kelly ' s Pressure Cooker gulasz wołowy
Kelly ' s Pressure Cooker gulasz wołowy jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oleju roślinnego, liść laurowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Szybkowar Gulasz Wołowy, oraz Szybkowar Czerwone Wino Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść mąkę w zamykanym worku; upuść połowę kostek wołowiny i wstrząśnij, aby pokryć. Otrząśnij nadmiar mąki i dodaj mięso do patelni. Powtórz z pozostałą wołowiną. Mięso doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać cebulę do wołowiny i gotować, często mieszając, aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron i cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Połączyć wodę, bulion wołowy, czosnek, liść laurowy, pietruszka i bazylia w szybkowarze na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu kostek bulionowych zamontuj stojak szybkowaru w kuchence (jeśli go ma).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
6
Warstwa ziemniaków, marchwi i mieszanki mięsa w szybkowarze, przypraw solą i pieprzem do smaku. Zamknąć pokrywę i doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
7
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, utrzymując pełne ciśnienie i gotuj przez 8 minut.
8
Zdjąć z ognia.
9
Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie, około 15 minut przed zwolnieniem pokrywki.
10
Mięso i warzywa przełożyć do miski i zalać sokami z patelni mięsem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn