Kelley ' s Peach Cobbler
Kelley ' s Peach Cobbler jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 1150 kalorii, 11g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz proszek do pieczenia, wodę, brzoskwinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Kelley ' s Peach Cobbler, Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, oraz Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozprowadzić roztopione masło w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia.
Podgrzej brzoskwinie, 2/3 szklanki cukru i wodę w rondlu na średnim ogniu, mieszając sporadycznie, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut; usuń z ognia.
Wymieszać mąkę, 1 szklankę cukru, mleko, proszek do pieczenia i sól w misce, aż ciasto jest połączone; wlać roztopione masło w naczyniu do pieczenia. Ułóż brzoskwinie na cieście i wylej pozostałą ciecz na wierzch.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 40 do 45 minut.