Keftes de Espinaca-Kefte szpinakowe
Keftes de Espinaca-szpinak Keftes może być tylko dodatek szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bułkę tartą, olej z pestek winogron, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Keftes de Espinaca-Kefte szpinakowe, Gil Marks ' Keftes de prasa, oraz Gil Marks ' Keftes de prasa-sefardyjskie pasztety z Pora.
Instrukcje
Keftes de Espinaca-Kefte szpinakowe
Składniki1 / 2 szklanki + 1 łyżka oliwy z oliwek lub oleju z pestek winogron1 cebula, mielona1 / 2 łyżki rozgniecionego czosnku10 uncji świeżych liści szpinaku, wypłukanych i wysuszonych1 jajko1 szklanka puree ziemniaczanego1 / 2 szklanki zwykłej bułki tartej1 łyżka soli1 / 4 łyżki pieprzu
Szczypta cayenne (opcjonalnie, dodaje ciepła) będziesz również potrzebował
Duża patelnia z pokrywką, miski do mieszania, sitko siatkowe, taca na arkusze
Całkowity Czas: 30 - 45 Minut