Kedgeree
Kedgeree może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 516 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu basmati, pietruszka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kedgeree, Kedgeree, oraz Kedgeree dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć plamiaka w jednej warstwie na dużej, głębokiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć i podgrzać na średnim ogniu, aż tylko gotujesz. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść rybę na talerz i ostudzić.
W międzyczasie, doprowadzić ryż, 2 szklanki wody, szafran, i łyżeczki soli do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Dusić około 15 minut, aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Z ugotowanych na twardo jajek usunąć żółtka, drobno posiekać i odstawić. Białka posiekać i wymieszać z ryżem z płatkami i 2 łyżkami posiekanej natki pietruszki.
Łyżka na rozgrzane talerze, posypana posiekanym żółtkiem i natką pietruszki, podawać z cytryną.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;