Kebaby Z Warzyw Rozmarynowych
Rosemary Vegetable Kebabs to hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, chrupiący chleb, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 26 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Kebaby rozmarynowo-cytrynowe z podpłomykiem, Kebaby wieprzowe rozmarynowe z koprem włoskim i figami, oraz Kebaby Z Halibuta Rozmarynowego Z Sosem Romesco są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Odetnij liście z dna 5 cali każdego patyczka rozmarynu, pozostawiając odsłoniętą drewnianą łodygę. Namocz paluszki rozmarynu w wodzie przez 5 minut.
W międzyczasie pokrój cukinię w poprzek na 1/4-calowe krążki i ćwiartuj każdą kromkę chleba.
Złóż kebaby, naprzemiennie 1 lub 2 plastry cukinii z pomidorem na łodydze rozmarynu. Kiedy pozostało około cala od łodygi, połóż kawałek chleba na końcu, włócznią chrupiącą stronę chleba. Owiń liściastą część każdego patyczka folią.
Posmaruj warzywa i chleb oliwą z oliwek, dopraw solą i pieprzem i grilluj, aż warzywa będą miękkie, a chleb będzie prażony, obracając raz lub dwa razy, około 6 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.